tuntikuvaukset — class descriptions

 

lempeä kundaliinijooga / petra / tiistaisin 12.00-13.15


tällä tunnilla lähestymme kundaliinijoogaa pehmeämpien harjoitusten kautta. tunnit ovat rauhoittava hetki keskellä päivää, jonka jälkeen jaksaa jälleen palata töihin tai arkisiin toimiin. vaikka tunnin asenne on lempeä ja itseäkuunteleva, kokemus voi myös olla syvä ja voimakaskin.


quantum kundalini / kuldip / tuesdays 18.00-19.00


in this 60 minute class we will explore the deeper aspects of the kundalini practice and how they interact with our body, mind and beyond. quantum kundalini is a journey of self knowledge, experience and inner trust.


puhdistava kundaliinijooga / risto / keskiviikkoisin 19.00-20.15


kundaliinijoogan puhdistava vaikutus on yksi sen tärkeimmistä ominaisuuksista. tähän käytämme monia eri hengitystekniikoita yhdessä fyysisten harjoitusten kanssa. tunnilla voimaannut puhdistumisen lomassa.


 

chakra club / inderjit / torstaisin 17.15-18.30


torstain tunneilla keskitymme aina yhteen chakraan kerrallaan. jokaista chakraa varten on lukuisia harjoitussarjoja eli kriyoja. tunnilla keskitymme omaan kokemukseen chakroja aktivoidessa ja tasapainottaessa. voit tulla tunnille milloin vain pääset, jokaiselle tunnille ei tarvitse ehtiä.


aquarian workout / kuldip / saturdays 8.15-9.15


in this 60 minute class we will utilize stronger kriyas, integrative breath work and specialized meditations to realign all of the systems in the body, awaken abundant amounts of energy and promote spiritual growth.


klassinen kundaliinijooga / inderjit / lauantaisin 15.00-16.15


kundaliinijoogassa on tuhansia harjoitussarjoja. lauantain tunnilla keskitymme niistä vanhimpiin, joita yogi bhajan opetti 60- ja 70-lukujen vaihteessa tuodessaan kundaliinijoogaa tässä muodossa yhdysvaltoihin.


 

KAIKKI TUNNIT OVAT AVOIMIA KAIKILLE, MYÖS ALOITTELIJAT VOIVAT OSALLISTUA MILLE TAHANSA TUNNILLE. VOIT VAIHDELLA TUNTEJA TEEMOITTAIN TAI OTTAA YHDEN VIIKKOTUNNIN JOLLE PYRIT OSALLISTUMAAN JOKA VIIKKO.

TUNNIT OVAT DROP-IN TUNTEJA, ERILLISTÄ ILMOITTAUTUMISTA EI TARVITA. MEILLÄ ON JOOGAMATTOJA JOTKA RIITTÄVÄT KAIKILLE.we have set up our weekly schedule to represent the variety of kulndalini yoga; the classic, the meditative, the healing, the sweaty, the self-observing. find a favourite one, or challenge yourself with joining all of them.

all classes are drop-in, no registration needed. we have yogamats that are free to use.